Aquapeel INNOFACIAL - NOVOST!

VAŠ AS ZA MLAJŠO, ZDRAVO IN ČISTO KOŽO

Reorganizacija vaše kože še nikoli tako prijetno in učinkovito, kot z novim postopkom InnoFacial. Nova era intenzivne nege, globinskega čiščenja, hranjenja in zaščite kože v enem postopku na enem mestu in to v najboljših salonih, kjer jim je mar za svoje stranke in njihovo zdravo kože.

Je zaradi dolge zime vaša koža suha, groba in luskasta? So vaše obrazne linije in drobne gubice videti izraziteje v tem letnem času? Glavni razlog za to je izsušenost, pomanjkanje hidratacije v koži in prekomerna količina starih in poškodovanih kožnih celic, keratina, toksinov in ostale nesnage na površju, kar preprečujejo normalno delovanje naših kožnih celic, dotok kisika in pronicanje hranil in vlažilcev, ki jih nanašamo na kožo vsakodnevno. Da bo vaša koža zopet tisto, kar si po tihem želite, vam predstavljamo najmočnejši neagresiven vlažilni tretma v kozmetični medicini, ki brez invazije in iritacije vašo kožo intenzivno razsloji, takoj nahrani in navlaži, natančno globinsko očisti, jo zgladi in izenači.

INNOFACIAL MULTIFUNKCIJSKO DELOVANJE

InnoFacial postopek lahko aktivno vpliva na različno kožno problematiko istočasno, vključno z aknami, drobnimi gubicami, hiperpigmentacijo, neenakomernim tenom in zamašenimi porami. Medicinski spa centri in dermatologi, ki uporabjajo InnoFacial tehnologijo, priporočajo tretma tistim strankam, ki si želijo izboljšati teksturo in kvaliteto kože ter odstraniti manjše površinske nepravilnosti. InnoFacial tretma je hiter, brezbolečinski in varen za vse tipe kož. Ne samo, da vam s postopkom razslojimo kožo in zagotovimo čiščenje, eksfoliacijo in ekstrakcijo. Tamveč tudi istočasno aktivno prepojimo novo odkrito kožo z IS3 serumom , ki bazira na vlažilcih, hranilin, vitaminih in antioksidantih.

Je edini vlažilni dermo-abrazijski postopek, ki pri svojem delovanju združuje 3 visoko koncentrirane aktivne serume, ki jih prilagajamo glede na različne tipe kož in kožno problematiko. Edinstvena tehnologija povezuje micro-sinapsno vacuumsko drenažo in patentirano hibridno operativno glavo, ki v kožnem toku tkivu dovaja kemijske elemente potrebne za razgradnjo odmrle povrhnjice, keratina, sebuma, toksinov in ostale nesnage, ki se nahaja na površju kože in v porah. Istočasno kot se izvajajo različni kemijski procesi v dermisu in epidermisu , vacuum preko mikro sinaps posrka vase tudi ves razkroj, ki je nastal pri mehanskem brušenju nepravilnosti na obrazu in vratu s pomočjo vrtljive hibridne glave.

Postopek je popolnoma varen tudi za občutljive, tanke in kuperozne kože, saj se vacuumska drenaža izvaja kar preko 8 mikro odprtin premera 0.9mm, ki niso statične, temveč se konstantno vrtijo okoli svoje osi. Razlog zakaj je InnoFacial postopek domnevno nežnejši,bolj varen in učinkovit kot dugi kislinski pilingi, je dejstvo, da se A-HA in B-HA kisline nahajajo v nizkih koncentracijah vendar v sodelovanju z drugimi zdravilnimi učinkovinami izboljšajo videz in občutje stranke, kar se vidi takoj po postopku.

OPTIMALNE REŠITVE ZA SVAK PROBLEM

Prilagodljiv InnoFacial tretma je tretiran z optimalnim prilagajanjem različnih serumov in količiti le teh, da vaša koža dobi izključno le tisto kar potrebuje. Vsak od 3 InnoFacial serumov ima različne specifične krepitvene lastnosti, ki so prilagojeni glede na različna kožna stanja in problematiko le te.

Glavni graditelj je IS3 serum, ki je odgovoren za izboljšanje elastičnosti in napetosti kože ter zmanjšanje obraznih linij in gubic. Aktivni kompleks je fokusiran na stimulacijo fibroblasta, ki proizvaja elastin in kolagen, kar pripomore h gladkosti in čvrstosti kože. Vključen belilni kompleks se priporoča za izenačitev neenakomernega tena, zmanjšanje hiperpigmentacije in pigmentnih madežev. V naše serume so dodani tudi vlažilci (glicerol, glikol, hialuronska kislina) kot tudi naravni vlažilni faktorji, ki zagotavljajo polnost in vlago v koži. Raznolik vitaminski koktejl aktivnih antioksidantov je odgovorna za uničenje prostih radikalov ter zaščito in odpornost vaše kože.

Aktivator celotnega procesa je definitivno IS2 serum, ki je primeren za aknasto in mastno kožo. S svojo edinstveno patentirano formulo v kombinaciji s salicilno kislino aktivno odstrani umazanijo, maščobe in nečistoče s površine kože ter poskrbi za aktivno ekstrakcijo črnih in belih ogrcev. Z aktivnimi učinkovinami kot so peptidi, mineralne soli, aloe vera, med, kafra, hidroksiceluloza, vitamini A, C, E, B, B2 in B3, NMF faktor pa lahko aktivno vplivamo in izboljšujemo različna stanja rozaceje, psoriaze, srbečice in aknaste kože. Delujemo protivnetno in pospešuje čiščenje, pomirjamo razdraženost ter pospešujemo celjenje in omogočamo hidratacijo rožene plasti.

Glavni eksfoliant InnoFacial tretmaja je IS1 serum, ki z multifunkcijskim koktejlom na bazi mlečne in glikolne kisline skupaj z encimom papaje, citrusov, eukaliptusa in nagelnovih žbic aktivno odstrani staro in poškodovano povrhnjico, sebum, odvečen keratin, toksine in ostalo nesnago s kože. Soli mlečne kisline, proteini, encimi in vitamin iz skupine B poskrbijo za povečanje luščenja rožene plasti, prodirajo v žleze lojnice, nižajo pH kože in zmanjšajo tvorbo maščobnih kislin. Z IS1 serumom tako stimuliramo sintezo ceramidov, pospešimo ekstrakcijo lipidov iz kože, izboljšujemo barierno funkcijo, krepimo in osvežimo kožo.

MLADI OBOŽUJEJO INNOFACIAL TRETMA

Dejstvo je, da ima danes 40% najstnikov neko vrsto aken vendar je to izrazit problem tudi pri odraslih. Z InnoFacial postopkom lahko pomagamo različnim stanjem aknaste kože, mastne, problematične kože ter problematiki na T-področju. Postopek InnoFacial se izvaja s pomočjo seruma IS1 in IS2 s katerima odstranimo staro povrhnjico, sebum, loj iz por, črne in bele ogrce ter bakterijsko vnetje , če je prisotno. Aktivno prodiramo v žleze lojnice in uravnavamo njihovo delovanje, zmanjšujemo tvorbo maščobnih kislin, pomirjamo razdraženost, delujemo protivnetno, razkužujemo in pospešujemo celjenje. Celoten postopek se izvaja s pomočjo InnoFacial hibridne ročke, ki kožo očisti popolnoma neboleče in hitro. Ves razkroj s pomočjo A-HA in B-HA kislin ter aknasta vnetja se nemudoma odstranijo iz kože s pomočjo vacuuma, tako da ni bojazni za prenos le teh. Starši brez skrbi, saj je nega izredno varna in ne povzroča alergij in iritacij.